Spectacol românesc de comedie și magie la Roma cu Doina Teodoru și Vlad Grigorescu – Stand Up Comedy & Magic

„Ai de gând să râzi până… îți pierzi mințile?”, ne întreabă compania Alex Under Events pe pagina sa de Facebook.

Doina Teodoru și Vlad Grigorescu vin la Roma, la „Teatro Italia” pe 15 octombrie cu un show de Stand Up Comedy și Iluzionism, pentru prima dată în Italia!

Pe 15 octombrie, orele 18:00 la „Teatro Italia”, Via Bari, numărul 18 din Roma va fi un spectacol de Stand Up Comedy și magie cu invitații speciali Doina Teodoru și Vlad Grigorescu. „Teatro Italia” se află la doi pași de centrul capitalei italiene, foarte aproape de stația de metrou Policlinico și are o capacitate de 800 de locuri.

Doina Teodoru

Este o tânără actriță din Galați, care s-a făcut cunoscută pe micul ecran câștigând ultima ediție a show-ului iUmor și jucând în serialul „În puii mei” împreună cu Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin și Cosmin Nedelcu zis Micutzu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vlad Grigorescu

Este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante pe atât de pline de substanţă. Prezentator în emisiunea iUmor împreună cu Șerban Copoț, este unul dintre cei mai buni entertaineri din România.

Pentru mai multe informații se poate contacta:

Pagina Alex Under Events pe Facebook

Prețul biletelor și modalitatea de achiziționare:

  • Gold – 10 €;
  • VIP   – 20 €.

Biletele se pot achiziționa:

● Online la https://goo.gl/gGAcPf

● La magazinele autorizate Etes din Roma și provincie: 600 puncte de vânzări (http://www.etes.it/mappaGoogle.jsp?regione=120 )

● Direct de la organizatori la telefon +39 380 6976768 sau pe Facebook Alex Under Events.

Distribuie acest articol