Marian Alexandru Isacov, student eminent în Italia, felicitat de ambasadorul României în această țară

Marian Alexandru Isacov, student român eminent, premiat de președintele Italiei, Sergio Mattarella, pentru rezultatele școlare excepționale obținute, a fost primit în vizită la sediul misiunii diplomatice de ambasadorul României în Italia.

Marian Alexandru Isacov, premiat de președintele Italiei, Sergio Mattarella. Captură video

Marian a fost un elev cu nota zece pe linie în liceu – a absolvit Liceul Enrico Fermi din Mantova – și acum este student la Facultatea de Medicină din Pisa.

În cadrul întâlnirii cu ambasadorul României au fost reliefate provocările și oportunitățile tinerei generații europene – care ar trebui să se implice cu curaj și dăruire în revitalizarea unei societăți în care își fac loc, tot mai des și mai puternic, derapaje ideologice extrem de periculoase pentru viitorul continentului.

Marian Alexandru Isacov, împreună cu George Bologan, ambasadorul României în Italia. Foto: pagina Facebook a Ambasadei României în Italia

Cu acest prilej, șeful misiunii diplomatice, George Bologan, a înmânat tânărului o diplomă de merit, mulțumind pe această cale pentru contribuția adusă la promovarea unei imagini pozitive a comunității românești în Peninsulă.