Marinel moare la numai 34 de ani înecat într-un lac din Italia

Marinel Cârstean, în vârstă de 34 de ani, a mers în seara zilei de sâmbătă, 13 iulie 2019, cu prietenii săi la lacul Bechis, care se află la numai câțiva pași de tabăra de romi de pe strada Aeroporto din Torino.

Trebuia să fie o seară de distracție și voie bună, dar după ce s-a aruncat în apa lacului pentru a se scălda, nu a reușit să mai iasă la suprafață. În ciuda faptului că prietenii săi au încercat din răsputeri să-l scoată la mal, Marinel și-a pierdut viața înecându-se.

Când pompierii și ambulanța au sosit la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe conaționalul nostru, toate încercările de a-l resuscita s-au dovedit a fi inutile. Asupra cazului investighează acum carabinierii din Torino, pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care Marinel s-a înecat.

Cu numai o săptămână în urmă, Marinel filma în direct pe pagina sa Facebook cum făcea baie în lacul în care sâmbătă avea să-și piardă viața, lăsând membrii familiei sale și prietenii îndurerați.

„Ți-ai filmat locul de veci finule… de ce nu ai mai ieșit afară ca în filmare??? Să ai grijă de noi și să-ți fie drumul lin, suflet bun”, transmite nașul său într-un comentariu la filmarea respectivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul