Măriuța, născută în România și adoptată în Italia, o caută pe cea care i-a dat viață: „Ajutați-mă să-mi găsesc mama!”

O tânără în vârstă de 32 de ani, născută în România și adoptată la vârsta de 5 ani în Italia, dorește acum să își găsească mama care i-a dat viață: „Acum sunt și eu mamă și uitându-mă la copilul meu mereu mă întreb care îmi sunt originile, dacă seamănă cu rudele mele biologice”, a scris pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Memet Măriuța s-a născut în anul 1989 la o maternitate din București. Mama sa se numea Memet Lenuța, dar tânăra nu este sigură că numele ar fi cel corect. Doar această informație o are despre originale sale românești.

Ea face un apel pe pagina amintită, la toți cei care îi pot da o mână de ajutor. „Vă rog să distribuiți în număr cât mai mare în speranța că îmi voi îndeplini visul. Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor!”

Redăm mai jos anunțul complet făcut de tânăra născută în România:

„Mă numesc Memet Măriuța, născută la data de 24 septembrie 1989 în București și adoptată în Italia. Sunt în căutarea mamei mele care se numea Memet Lenuța (posibil Mamet) iar de tatăl meu nu știu nimic. Până la vârsta de 5 ani am crescut în orfelinat la București – Oltenița.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Acum sunt și eu mama la rândul meu și uitându-mă la copilul meu mereu mă întreb care îmi sunt originile, dacă seamănă cu rudele mele biologice. Chiar dacă am avut o copilărie fericită, am fost tot timpul cu gândul la familia mea biologică, nu știu dacă mai am frați sau surori aș fi foarte bucuroasă să îi cunosc.

Știu că sunt puține informațiile pe care le dețin, dar cu ajutorul acestei pagini și al vostru, al tuturor, oameni minunați, sper să îmi pot regăsi familia.

De aceea vă rog să distribuiți în număr cât mai mare în speranța că îmi voi îndeplini visul.
Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor!”