Masacru în Italia, un bărbat și-a împușcat patru membri ai familiei și apoi s-a sinucis

Un italian în vârstă de 48 de ani și-a împușcat miercuri, 26 ianuarie, patru membri ai familiei, la Licata, în provincia Agrigento (Sicilia), apoi s-a sinucis, informează Fanpage.

Angelo Tardino și-a împușcat fratele, cumnata și doi nepoți. Victimele sunt: Diego Tardino, de 44 de ani, soția acestuia, Alexandra Angela Ballacchino, de 39 de ani și fiii lor, în vârstă de 11 și 15 ani. Cei patru au fost împușcați la domiciliul lor din via Riesi, cartierul Safarello, de la marginea orașului.

Potrivit unei prime reconstituiri, se pare că bărbatul, aflat în apogeul unei discuții violente cu fratele său, l-a ucis pe acesta chiar în ușa casei, apoi și-a căutat cumnata și nepoții prin locuință până i-a găsit și împușcat pe rând.

Criminalul a fugit de la locul faptei, dar a fost interceptat telefonic de carabinieri. În timp ce militarii încercau să îl convingă să se predea, Angelo Tardino s-a împușcat. Bărbatul nu a murit pe loc, el a fost intubat și transferat cu elicopterul la spitalul Sant’Elia din Caltanissetta, unde medicii nu i-au mai putut salva viața.

Potrivit declarațiilor făcute de vecini, cei doi frați se certau deseori pe motive legate de împărţirea unor terenuri pe care le aveau în comun.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI