Accident mortal provocat de un șofer care transmitea live pe Facebook (video). Mașină cu numere de Italia

Tragedie pe o stradă din județul Timiș, șoferul unui autoturism Audi înmatriculat în Italia a lovit în plin spatele unui tractor, apoi a intrat pe contrasens unde s-a izbit cu putere de o altă maşină, un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului devastator, Florin Muntean, care făcea live cu telefonul în timp ce zbura pe şosea cu 180 de kilometri la oră şi cu muzica dată la maximum, a fost proiectat prin parbriz şi a murit instantaneu.

Accident în județul Timiș, un bărbat și o fetiță de 6 ani și-a pierdut viața

Accidentul s-a produs vineri noaptea între localităţile Jebel şi Voiteg, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa, spre Serbia și a pus capăt vieții și unei fetiţe de doar 6 ani, care a decedat în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Alte patru victime au fost transportate de urgenţă la spital în stare gravă, printre care și un băiețel de numai 3 anișori. Copiii se aflau în autoturismul Volkswagen Passat care a fost lovit de Florin Muntean.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că un băieţel de trei ani, aflat în maşina în care tânărul care era live pe Facebook a intrat, are coloana ruptă, dar şi splina spartă, precum şi traumatisme craniene, fiind operat de urgenţă imediat ce a ajuns în unitatea medicală.

Video cu puternic impact emoțional:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Accident Timiș, șoferul moare în Live pe Facebook la 200 km/h

Un accident deosebit de grav a avut loc în Timiș, pe șoseaua care leagă Timișoara de vama Stamora Moravița. Un tânăr care făcea Live pe Facebook în timp ce zbura cu 200 km/h a provocat o tragedie.De asemenea, o fetiță în vârstă de șase ani, care era în Passat a decedat. Toate detaliile, aici: https://bit.ly/2NDiRxO

Posted by OMG News on Friday, 12 October 2018

Șoferul a apucat să transmită 4 secunde după care a provocat o tragedie încercând să depășească un alt autoturism. În momentul accidentului vitezometrul mașinii arăta 180 km/oră. După 4 secunde are loc impactul, iar telefonul cade pe banchetă, continuând să înregistreze chiar și intervenția pompierilor SMURD. După impact se aud vocile răniților și mașinile care se opresc la locul tragediei.

Florin Muntean, mort în accidentul din județul Timiș. Bărbatul transmitea live pe Facebook în momentul producerii accidentului

Atanasie Iosif Kilosof – pasager în tractor: „Eram în spate în cabină şi un Audi a intrat în depăşire, a avut viteză mare, tatăl meu a tras de volan dreapta maxim, l-a luat din plin în disc. Apoi a intrat pe contrasens şi a lovit masina care venea din faţă”.

La locul producerii acidentului au intervenit cinci ambulanţe şi mai multe echipaje de poliţie şi pompieri.