Mașină funerară cu un sicriu, abandonată în Italia pe marginea drumului de șoferul care s-a rătăcit

Un incident bizar a avut loc vineri, 5 ianuarie, în provincia Sondrio, când un șofer de 37 de ani, angajat al unei agenții funerare din San Siro, a deviat de la traseu în timp ce transporta pentru funeralii o persoană decedată.

Șoferul, în drum spre biserică, a decis să-și viziteze niște rude, ceea ce a dus la o serie de evenimente nefericite.

Șoferul transporta corpul neînsuflețit al Manuelei Spargi, moartă la vârsta de 56 de ani, din Colico, provincia Lecco la Milano, pentru înmormântare. Manuela Spargi, originară din Milano, a decedat după ce a căzut cu mașina în lacul Como, precizează Fanpage.

În loc să urmeze ruta stabilită pe șoseaua statală 36, șoferul a ales să meargă spre Valtellina, dorind să-și viziteze niște rude din localitatea Piazza Brembana, provincia Bergamo.

Situația a devenit și mai dramatică în momentul în care șoferul s-a rătăcit și mașina funerară s-a blocat din cauza zăpezii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În aceste condiții dificile, fără semnal la telefon, șoferul a decis să abandoneze vehiculul cu sicriul în interior și să meargă pe jos aproximativ 10 kilometri, până în prima localitate, pentru a primi ajutor de la autorități.

În acest timp, membrii familiei defunctei și alți apropiați, inclusiv fiicele, colegii și prietenii, așteptau sosirea corpului neînsuflețit la biserica San Leonardo Murialdo din Milano.

O echipă formată din pompieri, voluntari ai serviciului de salvare alpin și carabinieri s-au deplasat la locul în care bărbatul le-a spus că a abandonat mașina funerară.

Aceasta a fost găsită acoperită de zăpadă, pe marginea drumului.

Șoferul, semi-congelat după drumul lung parcurs pe jos, a fost transportat la spitalul San Giovanni Bianco pentru îngrijiri medicale.