Un autoturism în valoare de 100.000 de euro căutat în Italia a fost găsit în România

Un autoturism Porsche Cayenne în valoare de 100.000 de euro, căutat de autorităţile din Italia, a fost descoperit sâmbătă, 12 octombrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, din județul Satu Mare, se arată într-un comunicat al PFR.

În jurul orei 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat cu dublă cetăţenie, româno-moldovenească, B.V., în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza judeţul Argeş. Acesta conducea un autoturism marca Porsche Cayenne, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2018.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul respectiv este căutat de autorităţile din Italia.

Drept urmare, autoturismul  în valoare de aproximativ 475.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Foto: Poliția de Frontieră Română
@rotalianul