Mașina unei românce din Italia dezmembrată de hoți. „Mi s-au înmuiat picioarele când am văzut-o”

Maria Voicu, o tânără de naționalitate română, în vârstă de 35 de ani, asistentă medicală la spitalul Santissima Trinita din Cagliari (Sardinia), rezidentă în Italia din anul 2010, a suferit un adevărat șoc în dimineața zilei de joi, 3 martie, pe când se pregătea să plece la muncă. Autoturismul ei, marca Volkswagen Up, parcat la subsolul locuinței sale din via Robert Koch, a fost literalmente dezmembrat de hoți.

Fără îndoială, au fost mai mulți infractori, deoarece au fugit în toiul nopții cu elemente de caroserie voluminoase, cum ar fi „capota, bara din față, proiectoarele de ceață, farurile și chiar plăcuțele de înmatriculare”, după cum a declarat tânăra.

O astfel de operațiune pare să fi fost efectuată de mâini experte: „Au spart și un geam, rupând niște cabluri”. În mod curios, „nu mi-au furat portofelul, cu bani și acte, pe care îl lăsasem în mașină”, a explicat Maria, citată publicația digitală Casteddu Online.

Femeia lucrează de trei ani la spitalul Santissima Trinita, iar acum este disperată: „Sunt de gardă noaptea, a trebuit să lipsesc deja de două zile, creând, din păcate, neplăceri colegilor care au fost nevoiți să lucreze suplimentar”.

„Nu am rănit niciodată pe nimeni, nu am cuvinte să-i definesc pe acești lași: mi s-au înmuiat picioarele când am văzut mașina. Soarta asta o vom avea toți!”, a avertizat Maria.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Paguba pare enormă iar tânăra româncă precizează: „Peste două mii de euro, dealerul nu a evaluat încă mașina. Am făcut o plângere la carabinieri, mi-au spus că sunt camere de luat vederi în zonă și vor analiza imaginile. Dacă există martori, vă rog să mă contactați la adresa de e-mail: mariaandreeavoicu@hotmail.it”.