Mașina unui român care se întorcea din Italia confiscată la frontiera română. Era căutată de poliția italiană

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un tânăr din judeţul Maramureş care se întorcea din străinătate și conducea un autoturism marca Audi A3, aflat în atenţia autorităţilor italiene. Pe mașina respectivă în Italia era pus sechestru și era căutată pentru a fi confiscată.

Sâmbătă, 5 ianuarie, în jurul orei 7:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Ion Marius G., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Maramureş. Acesta conducea un autoturism marca Audi A3, informează PFR într-un comunicat remis Agerpres.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina era semnalată ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia în data de 4 ianuarie 2019.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 6.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor, iar românului în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

@rotalianul