Salvini publică imaginile celor 3 români arestați la Lanciano: „Acești criminali ar fi trebuit să ne plătească nouă pensiile?”

„Iată cei trei criminali care, așteptând să ne plătească nouă pensiile, noaptea mergeau să fure, să bată și să mutileze.” Matteo Salvini publică o fotografie a celor trei bandiți români care au atacat și au jefuit un cuplu de pensionari în Lanciano. Iar alături de imagine, pe Twitter și pe Facebook, ministrul de Interne a mai scris: „Sper că îl vor prinde curând și pe conaționalul lor care se ascunde, trebuie să plătească pentru tot ceea ce au făcut!”

I tre criminali che, in attesa di pagarci le pensioni, di notte andavano a rubare, picchiare e mutilare. Spero prendano presto il loro connazionale rumeno ancora in fuga, devono pagare tutto.

Posted by Matteo Salvini on Thursday, 27 September 2018

Autoritățile italiene au efectuat primele trei arestări în cazul jafului din Lanciano, de duminica trecută. Jaful a avut loc în vila chirurgului Carlo Martelli și a soției acestuia, Niva Bazzan, ambii în vârstă de 69 ani. Cei doi au fost bătuți cu bestialitate iar femeii italiene bandiții i-au tăiat urechea dreaptă.

În cătușe pentru aceste fapte sunt acum trei români: Constantin Aurel Turlica, 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, 20 de ani și Aurel Ruset, 25 de ani, care intenționau să fugă cu o mașina Volkswagen Golf folosită și pentru atacul asupra casei cuplului de pensionari italieni. Cei trei bărbați arestați sunt doi frați și un văr, ei au fost blocați de mașinile polițiștilor în teritoriile rurale din jurul localității Lanciano și aveau asupra lor aproximativ 3400 de euro.

Căutat de poliție, al patrulea membru al bandei, Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI