Mesajele românului care s-a întors din Italia și a ucis-o pe iubita sa: „N-am să renunț niciodată la ea, orice ar fi!”

Cazul tinerei românce în vârstă de 33 ani ucisă de fostul iubit, vineri, 16 decembrie, în București, în timp ce se pregătea să-și aniverseze ziua de naștere, scoate la iveală noi detalii din viața celor doi parteneri.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, venise cu patru zile în urmă din Italia, unde lucra în construcții, pentru a se revedea cu Andra, pe care o cunoștea de 16 ani, informează Observator. Din cauza geloziei relația lor luase sfârșit, dar de aproximativ două săptămâni pare că se împăcaseră.

Prietenii au spus însă că el s-a întors tocmai pentru a-și pune în aplicare planul, cel de a o ucide, gelos pe faptul că ea își schimbase locul de muncă și începuse o viață nouă.

Pe data de 13 decembrie, când bărbatul s-a întors din Italia, a mers direct la aeroport la locuința Andrei, cu flori și un cadou.

Vineri, cei doi se aflau în apartamentul femeii, bărbatul fiind primul care a ajuns la petrecerea organizată pentru ziua ei de naștere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între ei s-a iscat o discuție mai aprinsă, iar individul a luat un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o mai întâi în spate, apoi în zona inimii. Tânăra a încercat să fugă din apartament, a ajuns până la ușa liftului, dar s-a prăbușit la pământ.

Andra se împăcase cu fostul iubit de doar două săptămâni

Ea a fost prima dragoste a celui care i-a pus capăt zilelor. Pe rețelele de socializare el a scris de multe ori mesaje prin care transmitea că nu va renunța niciodată la ea.

„N-am renunţat, mă! Şi nici nu renunţ. Orice ar fi”, a fost unul dintre mesaje. Mai mult, și-a sunat și prietenii să le spună că o omoară sau că îi dă cu acid pe față, ceea ce duce la concluzia că și-a premeditat fapta.

„Ne tot suna și ne spunea ‘Bă, o omor! Îi dau cu acid pe față!’ A tot zis că o omoară, uite că a omorât-o!”, au povestit amicii săi.

Bărbatul este recidivist. El a fost condamnat la închisoare după o tâlhărie și eliberat în 2014, iar acum riscă să stea după gratii 25 de ani.

Distribuie acest articol