Mesajul unui italian pentru badanta română care i-a îngrijit mama: „Dedicație pentru un înger”

„Dedicație pentru un înger”, așa și-a intitulat un italian textul publicat pe profilul Facebook în care omagiază responsabilitatea și afecțiunea de care a dat dovadă îngrijitoarea care i-a fost alături mamei sale până în ultima clipă a vieții.

Maria e româncă și ultimii șapte ani a lucrat pentru mama italianului care acum îi mulțumește cu recunoștință. Iată mesajul său:

„Vreau să mulțumesc din adâncul inimii unei persoane speciale. Este Maria, badanta care în ultimii șapte ani a avut grijă de mama mea ca și cum ar fi fost mama ei. Șapte ani dedicați în totalitate mamei mele, zi și noapte.

Întotdeauna lângă ea, cu o dăruire și o răbdare extraordinară. Ceva incredibil, greu de crezut. Chiar și în cele mai grele momente și perioade, când cu greu se putea dormi. Nu îmi mai amintesc de câte ori am văzut-o cu ochii umflați și foarte obosită din cauza nesomnului. Multe nopți albe sau din acelea în care se trezea de zece ori.

Dar nu s-a plâns niciodată, pentru că ea pentru Prințesa ei, așa cum o numea pe mama, a făcut totul și s-a sacrificat. Și chiar a tratat-o ​​pe mama mea ca pe o prințesă. O îngrijea și o răsfăța, uneori prea mult. Spunea mereu: ‘Important e că Prințesa mea este bine’.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Duceam mereu muncă de lămurire cu ea să iasă puțin la plimbare ca să se mai deconecteze puțin. Nu reușeam, îmi spunea: ‘Dar unde vrei să mă duc, ce vrei să fac, stau bine cu Prințesa mea’. Pare un film, sau mai bine zis un basm.

Pentru ea era important ca Prințesa să fie mulțumită. Nu am cuvinte pentru a descrie acest Suflet minunat, special, unic, care acum este o Soră pentru mine.

Maria, îți mulțumesc infinit pentru tot ce ai făcut pentru mama mea până în ultima clipă și îți voi fi recunoscător toată viața. Ceea ce ai făcut tu, nimeni altcineva nu ar fi făcut-o și nu voi uita niciodată asta.

Ești o persoană specială, un Înger catapultat pe acest Pământ. Un alt cadou pe care mi l-a oferit Universul. Acum faci parte din noua mea familie. Multumesc Maria, multumesc Sora mea, multumesc Suflet minunat…”