„Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal.” Român din Italia caută fiica dispărută de 2 săptămâni

Un bărbat din comuna Moțca, județul Iași, care este plecat la muncă în Italia, își caută cu disperare fiica dispărută în urma cu două săptămâni și face apel la bunăvoința oamenilor pentru a fi ajutat să o găsească.

„Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal“, spune Remus Voicu citat de Ziarul de Iași. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu mai știe nimic de fiica sa, Adina Florina, în vârstă de 16 ani, din data de 29 septembrie. Potrivit sursei citate, Remus și mama Adinei au divorțat, iar adolescenta a rămas cu fosta lui soție fiindcă relația dintre el și fiica lui nu era prea bună.

Atât fosta soție a lui Remus, cât și fata lor locuiau și ele în Italia, dar în luna august a acestui an, mama fetei s-a întors în România și Adina a rămas singură.

„În luna august, fosta soţie a plecat în România şi nu a mai avut grijă de fiica mea, care obişnuia să meargă la o discotecă la Villanova (Guidonia Montecelio, provincia Roma – n.r.) la Gigant“, a precizat bărbatul într-o declaraţie remisă către Ziarul de Iași despre care a menţionat că o va trimite şi Poliţiei din județ.

Potrivit celor declarate de Remus Voicu este posibil ca fata lui să fi intrat într-un anturaj nepotrivit de când aceasta a rămas singură și suspectează că sunt implicați și indivizi care fac trafic de persoane.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat“, spune tatăl tinerei care adaugă și că deși fata pare activă pe rețelele de socializare, aceasta nu-i răspunde la apelurile telefonice sau la mesaje.

Bărbatul a început în acel moment să-și caute cu disperare fiica și a făcut apel și la autoritățile italiene pentru a fi ajutat. Carabinierii din Peninsulă i-au spus însă că fata probabil se află în România. Cu toate acestea, tatăl român se teme ca fiica sa să nu fi devenit victima unei rețele de trafic de persoane, cum se presupune că s-a întâmplat și în cazul Caracal.

„Vă rog frumos, ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica“, s-a adresat Voicu oamenilor care l-ar putea ajuta să-și găsească fata.

Adina Florina, 16 ani, tânăra dată dispărută de tatăl ei. Sursa: Ziarul de Iași

Cine are informații despre această tânără de 16 ani pe nume Adina Florina, este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau carabinieri.