Microbuz cu muncitori români implicat în Italia într-un grav accident. Un mort și nouă răniți

Nouă muncitori agricoli români, care se deplasau la bordul unui microbuz Fiat Ducato, au fost răniți într-un accident petrecut miercuri, 25 august, la Enna, în Sicilia. Autovehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla o tânără de 21 de ani. În urma impactului fata a decedat, iar cei 9 români au fost răniți, dintre care unul în stare foarte gravă, relatează Ragusa Oggi.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, pe șoseaua SS 117 Bis. Claudia Cassibba, din Comiso (RG), studentă la facultatea de medicină, se deplasa la volanul unui autoturism Fiat Idea când, nu se știe din ce motive, a pierdut controlul și s-a ciocnit puternic cu un microbuz în care călătoreau nouă muncitori de naționalitate română, angajați la recoltarea fructelor.

Impactul frontal dintre cele două autovehicule a fost unul puternic, după care mașina fetei s-a izbit de bara de protecție a șoselei. Pentru ea nu a mai fost nimic de făcut, echipele de pompieri au extras-o fără viață dintre resturile mașinii.

Accident la Enna (Sicilia) între un autoturism și un microbuz în care se aflau 9 cetățeni români

Cel mai grav rănit dintre cei 9 români care erau în Ducato a fost șoferul, un bărbat de 51 de ani, cu inițialele V.S.

El a fost transportat cu elicopterul și este internat în stare critică la spitalul Sant’Elia din Caltanissetta. Ceilalți români au fost duși la Spitalul Umberto I din Enna.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La locul accidentului au fost prezenți pompierii, personalul sanitar de la 118, polițiștii, carabinierii și personalul Anas.