Mihai Constantinescu nu a murit, știrea apărută în presa românească nu este adevărată

Informația că Mihai Constantinescu ar fi murit a apărut în presa mondenă din România astăzi, 27 septembrie 2019 și a fost mediatizată de mai multe site-uri jurnalistice din țară. Știrea a fost însă infirmată de ziarul Libertatea care a obținut detalii despre starea artistului de la purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița.

Inițial, moartea lui Mihai Constantinescu a fost anunţată într-o postare pe Facebook de Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România.

Potrivit sursei citate mai sus, Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București și o apropiată a familiei, a declarat că starea de sănătate a artistului se îmbunătățește.

Mihai Constantinescu a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din București în ziua de 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient de către soția sa, Simona Secrier, în propria locuință. Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare. Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat în comă.

În ultimele 4 luni, artistul a mai suferit încă două stopuri cardiace.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI