Mihai, șofer român mort în Italia. „Blestemat camion, blestemată viață!”

Un tânăr român și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier pe o autostradă din Italia, unde lucra ca șofer pe camion.

700-202307291553
Mihai Hogaș, mort într-un accident rutier în Italia, unde lucra ca șofer pe camion. Sursă foto: Facebook.

Mihai Hogas, căsătorit și tatăl unei fetițe de numai șapte ani, a murit într-un mod brusc și cumplit.

„Am crezut că ne vom ține de mână frate până la adânci bătrâneți…., nu mi-am imaginat vreodată că inima ta, că tu mă vei abandona…. nu așa de prematur…. de ce frate? De cee?

Cum pot accepta asta? Cum pot să mă obișnuiesc cu ideea că vin la tine acasă și tu nu mă aștepți?”, a scris pe Facebook sora bărbatului.

„Acum o lună așa era chipul tău, frățiorul nostru scump. Dragul nostru, acum acest chip și acest zâmbet nu-l mai vedem. Nu-l vom mai vedea vreodată, îngerul nostru!

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nu avem capacitățile necesare, nu avem putere de niciun fel să acceptăm așa durere! Nu există în lumea asta o durere mai mare!

Frățiorul nostru, unde ești? Cum ai făcut, frate, să nu te uiți la noi să ne saluți! Blestemat camion, blestemată viață”​, a mai adăugat ea.

În încercarea de a aduce corpul lui Mihai acasă, familia a creat o pagină de strângere de fonduri pe platforma GoFundMe, unde până la această oră s-au strâns aproape 3.000 de euro.

mihai-hogas-fam-20230729
Mihai alături de soția și fiica sa. Sursă foto: Facebook.

Soția bărbatului decedat, Oana, a lăsat un mesaj emoționant, rugându-i pe cei cu suflet mare să ajute familia în aceste momente extrem de grele:

„Bună, sunt Oana! Mă adresez prietenilor lui Mihai, soțul meu, care a trecut în neființă, în urma unui tragic accident rutier, petrecut în Italia.

La solicitarea unora dintre voi, am decis să creez acest cont în memoria lui Mihai și în sprijinul familiei.

Mulțumim că ne sunteți alături în aceste momente dificile! Vom reveni cu amănunte în ceea ce privește ziua înmormântării, ce va avea loc în Vaslui-România, dupa ce trupul neînsuflețit va fi repatriat.”

După vestea tragediei, rețelele de socializare au fost copleșite de mesaje de condoleanțe din partea familiei și a prietenilor care l-au cunoscut și l-au iubit pe Mihai, precum și de solidaritate.

„Drum lin către îngeri dragul meu cumnat! Plecarea ta neașteptată ne-a golit sufletele!”

„Prieten drag….ai plecat mult prea devreme….sunt de prisos cuvintele…sufletul îmi este în lacrimi…drum lin către cer….și vegheaza de acolo de sus asupra celor dragi ție…Dumnezeu sa te odihnească în pace ….zâmbet cald….nu te vom uita niciodată.”

„Prea tanar te-ai dus ai lasat in urma mare durere si intristare ai lasat in urma doua zane frumoase! În durere si suspin !!!! Sincere condoleante familiei!”

„Dumnezeu sa te odihneaeca in pace Mihai. Ai fost un prieten si vei ramane in amintirea mea pt totdeauna. Dumnezeu sa te ierte prieten drag.

„Mihăiță ai lăsat multă durere și multe lacrimi cred că nu se vor șterge niciodată .Noi te vom avea în gândul și rugăciunile noastre alături de Paula !.D-zeu să te ierte dragul nostru nepot.”

„Dumnezeu sa te primească în împărăția lui, păcat mare că lași o durere imensă în inimile celor dragi, condoleanțe familiei și multă putere să depășească această durere.”

„A lăsat un gol imens in inimile noastre pe care nu l va umple nimeni și nimic. Dumnezeu sa te ierte nepotul și finul meu drag.”

Distribuie acest articol