Milano: femeie română se aruncă de pe balcon după ce soțul o fugărește cu toporul

Toporul folosit în agresiune. Sursa foto: Milano Today

În stare de ebrietate și convins că soția sa îl înșeală, un bărbat român și-a bătut consoarta, lovind-o de mai multe ori cu pumnii și palmele peste față, apoi a pus mână pe un topor de mici dimensiuni și a fugărit-o până când aceasta, încolțită pe balcon, a decis să se arunce de la etajul superior al casei în care cei doi locuiesc.

Totul s-a întâmplat în localitatea Baranzate de lângă Milano, în seara zilei de vineri, 25 august 2017, când bărbatul român, în vârstă de 44 de ani, s-a întors acasă și a început să-și acuze soția, în vârstă de 57 de ani, că-l înșeală.

Din relatările carabinierilor reiese că bărbatul și-a lovit soția de mai multe ori, sub acest pretext, apoi a fugărit-o, amenințând-o cu un topor, până au ajuns pe balconul de la etajul superior al locuinței, unde femeia, de teamă că soțul ei o va omorî, s-a aruncat în gol pentru a scăpa de el.

Chiar în acel moment, la fața locului au sosit carabinierii, alertați de vecinii cuplului român care au auzit strigătele femeii. Militarii i-au oferit primul ajutor femeii românce, până la sosirea ambulanței, și l-au arestat pe soțul acesteia, conducându-l apoi direct la închisoare.

Femeia română a fost transportată la spitalul Sacco din Milano unde este internată cu mai multe vânătăi dar și două fracturi, una la încheietura unei mâini iar cealaltă la nivelul pomeților.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri, fie că sunteți victima unor astfel de violențe sau sunteți doar martor:

Sursa: Milano Today