Milano: o fetiță română de numai 4 luni în rolul copilului Isus din scena sfintei nașteri redată cu personaje reale

Scena nașterii lui Isus Hristos (presepe) în biserica din Vignate, de lângă Milano, scenă prezentată de personaje reale, cu mici protagoniști și o voce narativă pentru o redare cât mai sugestivă. În rolul pruncului Isus a fost micuța Maya, o fetiță de numai 4 luni cu părinți originari din România.

Scena nașterii în biserica din Vignate

Zâmbete, cântece, scene dintr-o lume și un timp mult îndepărtat nouă și o voce narativă în culise. Toate acestea, au făcut la Vignate bucuria celor mici dar și a părinților, în urma redării scenei nașterii Mântuitorului.
Reprezentarea sacră a avut loc ieri, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 6 ianuarie, la biserica parohială. A fost organizată de voluntarii Oratoriului San Giovanni Bosco. Mulți copii au participat la spectacol dar și mulți adulți s-au grăbit, de asemenea, să se bucure de scena nașterii.

În rolul copilului Isus abia născut, a fost micuța Maya, o fetiță de 4 luni cu mama și tata de origine română care locuiesc în Vignate de mai bine de 15 ani. La sfârșit, după un moment de rugăciune, s-a băut vin fiert și s-au mâncat prăjiturele. De asemenea, corul Santa Cecilia a interpretat cântece de Crăciun.

O zi, o sărbătoare, în care cei prezenți, indiferent de naționalitate au trăit și au simțit creștinește.