Milano – jaf într-o spălătorie oprit de 2 românce. Au lovit infractorul cu fierul de călcat.

S-a întâmplat ieri, 7 decembrie, în jurul orei 17, în via dei Guarneri, zona Ripamonti din Milano, când un infractor a decis să jefuiască spălătoria de pe acea stradă, spălătorie a cărei proprietară este o româncă în vârstă 38 de ani.

Cu un cuțit de bucătărie în mână și cu fața parțial acoperită, răufăcătorul a intrat în spălătorie unde a găsit proprietara și o colaboratoare de-a sa, de 35 de ani, tot româncă, și pe care le-a constrâns să coboare într-o încăpere la subsol, pentru a-i da banii din încasări.

Însă, conaționalele noastre curajoase nu s-au lăsat speriate așa ușor, proprietara luând un scaun și aruncându-l către jefuitor, în timp ce colaboratoarea sa a luat un fier de călcat și l-a pus pe dosul palmei de la mâna stângă a infractorului.

În acel moment, lovit de durere, jefuitorul a decis să-și ia coada între picioare și să fugă, fără nici un ban, făcându-și pierdută urma, scrie ziarul online Milano Today. Cele două românce, în schimb, au chemat carabinierii, care sunt acum pe urmele infractorului și cărora, datorită arsurii de pe mâna stângă, le va fi mai ușor să-l identifice, sperăm.

Distribuie acest articol