Milano – menajeră româncă găsită moartă într-o baltă de sânge în apartamentul unde muncea

O femeie română în vârstă de 35 de ani care lucra ca menajeră într-un apartament de pe viale Coni Zugna, numărul 65, din Milano, a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, în seara zilei de duminică, 9 iulie 2017.

Descoperirea tragediei a fost făcută în jurul orei 23:00 chiar de proprietara apartamentului și, totodată, angajatoarea femeii românce, care s-a oferit să o și cazeze pe conaționala noastră în apartamentul în care aceasta muncea.

Femeia română ar fi început lucrul ca menajeră în acel apartament în urmă cu câteva zile iar angajatoarea, o femeie italiană de 44 de ani, a fost plecată în afara orașului pentru câteva zile. Potrivit ziarului La Repubblica, femeia română și angajatoarea sa au vorbit la telefon sâmbătă iar când aceasta s-a întors acasă ieri seară a găsit-o pe conaționala noastră moartă, zăcând într-o baltă de sânge, într-o cameră din apartamentul său.

Ajunși la fața locului, carabinierii au găsit apartamentul într-o ordine perfectă, fără semne că cineva ar fi pătruns în casă prin efracție sau că ar fi fost vreun furt sau vreo luptă între femeia română și o altă persoană. Cu toate acestea, nu s-a găsit nicio scrisoare de adio sau un mesaj lăsat de aceasta care să anunțe un gest disperat din partea sa, motiv pentru care anchetatorii nu exclud deocamdată nicio ipoteză în privința modului în care a murit aceasta.

Anchetatorii au găsit cel puțin 5 răni de cuțit pe corpul femeii iar sub trupul său fără viață se afla și un cuțit de bucătărie. Medicul legal s-a abținut să facă vreo declarație cu privire la modul în care a murit femeia până nu va efectua autopsia corpului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit unor surse apropiate femeii românce, aceasta se numea Mariana Odică și era originară din Tulcea. Autoritățile locale au declarat că femeia nu a avut niciodată probleme cu justiția. Cazul este anchetat acum de agenții de la Poliția de Stat din Milano conduși de procurorul  Eugenio Fusco.

Distribuie acest articol