Milano: româncă înșelată de 3 bărbați italieni pe care i-a chemat să-i repare centrala

O femeie română de 30 de anzi, rezidentă în localitatea Motta Visconti (Milano), s-a văzut nevoită să apeleze la serviciile unor profesioniști pentru a-i repara centrala termică dar profesioniștii chemați s-au dovedit a fi de fapt niște escroci.

Conaționala noastră i-a găsit pe așa-zișii profesioniști printr-un anunț publicat pe internet și i-a chemat acasă la ea pentru a-i repara centrala. Tehnicienii, trei bărbați italieni în vârstă de 30, 37 și 40 de ani, toți rezidenți în provincia Milano, s-au prezentat la casa femeii și au început să lucreze.

La finalul lucrării, aceștia i-au cerut femeii să plătească 530 de euro pentru serviciile lor și odată încasați banii au plecat dar după scurt timp femeia română a observat că bărbații nu au lucrat absolut deloc la centrală ci doar s-au prefăcut că lucrează, așa cum relatează și ziarul online Milano Today.

Așadar, românca de 30 de ani a decis să meargă la carabinierii din localitate și să reclame faptul, iar după o scurtă anchetă cei trei bărbați au fost identificați și denunțați în stare de libertate. Carabinierii investighează acum în continuare pentru a descoperi dacă au mai fost înșelate și alte persoane de către cei trei escroci.

Distribuie acest articol