Mireasă în lacrimi după ce le-a impus invitaților câți bani să dea la nuntă: 1.000 de euro de persoană

O tânără din Canada, cunoscută sub numele de Susan, a fost nevoită să-și anuleze nunta de basm, în valoare de 60.000 de dolari canadieni (aproape 42.000 de euro), după ce le-a cerut persoanelor invitate să-i dăruiască la nuntă suma de 1.500 de dolari canadieni (aproximativ 1.000 de euro) de persoană.

Valoarea darului a fost impus de miri pentru a fi siguri că-și scot cheltuielile. Nașii i-au abandonat, menționează Daily mail

„Am trimis invitațiile și trebuiau să confirme că ne vor dărui la nuntă banii pe care i-am cerut, 1.500 de dolari de fiecare, dar doar 8 persoane ne-au anunțat că vor participa.

Susan și logodnicul ei, care erau pe punctul de a-și uni destinele după o relație de dragoste începută în copilărie, au luat decizia dramatică de a anula ceremonia cu doar patru zile înainte de marele eveniment, din cauza dificultăților financiare întâmpinate.

Explicându-și decizia pe Facebook, mireasa furioasă a acuzat familia și prietenii pentru destrămarea relației sale, exprimându-și frustrarea într-o lungă postare lungă:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dragi prieteni, cu mare tristețe trebuie să vă anunț că am anulat nunta. Îmi pare rău că se întâmplă doar cu patru zile înainte.

Din păcate, logodnicul meu și cu mine ne-am despărțit din cauza unor probleme recente și ireparabile. Am decis să încheiem relația și să nu mergem mai departe cu nicio procedură viitoare în acest sens”, a scris Susan.

Susan a detaliat cum relația lor s-a încheiat brusc din cauza refuzului invitaților de a contribui cu suma de 1.500 de dolari canadieni (1.000 de euro) pe care o ceruseră:

Am cerut, adică am cerut specific, daruri în bani. Cum am fi putut avea nunta la care visam fără finanțarea adecvată?” a explicat ea.

Ne-am sacrificat atât de mult și am cerut fiecărui invitat doar aproximativ 1.500 de dolari. Am vorbit cu câțiva oameni care chiar ne-au promis mai mult pentru a ne face visul să devină realitate.

Cererea noastră de 1.500 de dolari nu era deloc ieșită din comun… Dacă nu puteai contribui, nu erai invitat.”

Ea a relevat motivul pentru care au optat pentru o nuntă extravagantă:

Deoarece dragostea noastră era ca în basme, ne doream o nuntă extravagantă… O clarvăzătoare locală ne-a spus să alegem opțiunea cea mai scumpă, și ne-am gândit de ce să nu?”

Susan a explicat: „Aveam nevoie doar de un mic ajutor. Nunta noastră de vis ajungea la 60.000 de dolari, tot ce am cerut a fost puțin ajutor din partea prietenilor și familiei noastre pentru a o face să se întâmple.”

După trimiterea invitațiilor, doar 8 oaspeți au confirmat participarea cu cecul de 1.500 de dolari.

„Eram furioși!”, a continuat Susan. „Cum era posibil să se întâmple acest lucru fără un mic ajutor din partea prietenilor noștri? Pentru a înrăutăți lucrurile, familia fostului meu logodnic și-a retras oferta de a participa.

Brusc, mai mulți oameni s-au retras, inclusiv nașa de cununie. Prietena mea cea mai bună din copilărie. A doua mea familie. Am fost atât de șocată și tristă până la lacrimi!”, a mai adăugat tânăra.