Mireasă moartă la petrecerea de nuntă, la doar câteva ore după ce s-a căsătorit

O mireasă în vârstă de 38 de ani a decedat tragic după ce a căzut în piscina unei case pe care o închiriase în São Paulo, estul Braziliei, în cursul petrecerii care a urmat imediat după ceremonia de nuntă, informează The Sun.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, 14 aprilie, la doar câteva ore după ce Elisangela Gazano și partenerul său s-au căsătorit.

Mireasa, care nu știa să înoate, dansa pe bordul piscinei când și-a pierdut echilibrul și a căzut în apă.

Deși invitații la petrecere au încercat să o salveze și au chemat serviciile de urgență, femeia a suferit un stop cardiac în drum spre spital și a fost declarată decedată.

photo_2024-04-16_18-05-44
Elisangela Gazano. Sursa foto: Facebook

Pe lângă sărbătorirea căsătoriei, se marca și ziua de naștere a uneia dintre fiicele sale, mireasa fiind mamă a cinci copii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu câteva ore înainte de tragedie, Elisangela postase o fotografie pe rețelele de socializare în care era văzută semnând actele de căsătorie îmbrăcată în rochie albă de mireasă, fotografie la care prietenii au reacționat cu mesaje de felicitare.

photo_2024-04-16_18-05-48
Elisangela Gazano semnând actul de căsătorie. Sursa foto: The Sun

Flavia Silva, o prietenă a decedatei, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale:

„Erai atât de fericită că te căsătorești! Bucuria ta era molipsitoare, râsul tău a fost cel mai bun și, când se unea cu al meu, toți se opreau să te privească. Fie ca Dumnezeu să mângâie inimile familiei și soțului tău. Condoleanțe tuturor. O să ne fie dor”.

Funeraliile au avut loc marți după-amiază.