Mirel Joacă Bine nu a murit în Italia, nu este el românul omorât în timp ce intrase într-o vilă la furat

Un român stabilit de 17 ani în Suedia, Mirel Joacă Bine, a avut parte de o mare surpriză atunci când a aflat că a murit, în urmă cu două zile în Italia.

Un bărbat care a intrat luni, 25 octombrie, în casa unui italian din localitatea Santopadre, provincia Frosinone (Lazio), a fost omorât de proprietarul vilei. În buzunarul victimei a fost găsit un document de identitate cu numele Mirel Joacă Bine, numai că nu acesta era adevăratul său nume.

Conform Știrile Pro TV, adevăratul Mirel Joacă Bine acuză faptul că ar fi fost victima unui furt de identitate, el locuind de mai mulţi ani în Suedia, unde este însurat şi are şi doi copii. Acesta susţine că o persoană s-a folosit timp de peste 10 ani de o carte de identitate pe care a pierdut-o încă de pe vremea când se afla în România, acum aproximativ 17 ani.

Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mirel Joacă Bine: „Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o atostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”.

Bărbatul a apelat de mai multe ori la poliţia română şi la cea suedeză pentru lămurirea situaţiei, dar fără succes. De data aceasta însă, dată fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lămuri. Anchetatorii italieni sunt nevoiţi să afle adevărata identitate a hoţului împuşcat acum două zile.

Mirel Joacă Bine: „Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger astăzi link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, suprins”.

Legat de persoana care a decedat în timpul jafului singurii care ar putea oferi detalii despre identitatea bărbatului omorât cu o pușcă de vânătoare de proprietarul casei în care a intrat la furat sunt cei trei complici, însă aceștia au reușit să fugă fără urmă.