Mister asupra morții românului din Italia, găsit fără viață la marginea unei păduri. Adrian era dispărut de trei zile

Moartea misterioasă a muncitorului român găsit mort sâmbătă, 10 septembrie, la marginea unei păduri din localitatea italiană San Mauro Torinese, provincia Torino, din Piemonte, este anchetată de autorități.

Trupul neînsuflețit, găsit în jurul orei 5:30 dimineață de o patrulă de poliție, prezenta o rană în zona capului. Bărbatul, de care nu se mai știa nimic de trei zile, era dat dispărut de familie, informează Cronica Qui.

Se numea Adrian Panțîru, avea 41 de ani și era tatăl unui copil. Originar din Bacău, lucra în Italia de mai mult timp, în domeniul construcțiilor. Identificarea s-a făcut pe loc, deoarece în apropierea cadavrului s-a găsit un rucsac în care erau documentele bărbatului.

Împrejurările în care Adrian și-a pierdut viața și de ce corpul lui se afla acolo, la câțiva metri de asfalt, dar ascuns de frunze și tufișuri, sunt în curs de cercetare de către carabinierii din Chivasso, coordonați de procurorul Daniele Piergianni de la Parchetul din Ivrea.

Doi colegi de-ai muncitorului român le-au povestit carabinierilor că l-au văzut ultima dată pe Adrian Panțîru miercuri, 7 septembrie. În dimineața zilei respective, a sosit la locul de muncă, pe șantierul de pe via Croce, nr. 135 bis, într-o stare de tulburare psihofizică. „Se clătina”, au spus colegii lui. Bărbatul a plecat de la lucru câteva ore mai târziu și de atunci nimeni nu a mai știu nimic de el. Vineri, după două zile de așteptare zadarnică, concubina românului nostru a depus o plângere privind dispariția sa.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit unei examinări inițiale a cadavrului efectuată de medicul legist, rana din zona capului ar fi compatibilă cu o cădere. Este posibil ca Adrian să fi căzut din picioare pe marginea drumului, apoi să se fi simțit rău și, în cele din urmă, să fi decedat. Momentan nu există elemente care să sugereze o altă ipoteză.

În rucsacul său a fost găsită o sticlă de vin și pachetul cu mâncarea pe care ar fi trebuit să o consume la locul de muncă.

Anchetatorii cercetează cazul, pentru a stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat în acea zi cu Adrian Panțîru și care sunt cauzele care au dus la moartea sa. A fost dispusă autopsia trupului neînsuflețit.