Mister în cazul dispariției unui român din Italia. S-a îmbarcat pe un feribot, dar nu a mai ajuns la destinație

Tony Nicolae, cetățean român în vârstă de 46 de ani, a părăsit în seara de vineri, 6 mai, Livorno (Toscana) și s-a îndreptat spre Olbia (Sardinia) la bordul feribotului Moby Wonder, dar nu a mai ajuns niciodată pe insulă. Conaționalul nostru a fost dat dispărut.

Feribotul Moby Wonder plecat vineri, la ora 22:00m din portul Livorno și a acostat la Olbia sâmbătă dimineață cu puțin înainte de ora 8:00. La sosire în Sardinia pasagerul Tony Nicolae nu mai era la bord. Potrivit prietenilor care călătoreau cu el, bărbatul a fost văzut ultima dată la ora 4:00 dimineața.

La fața locului a intervenit Garda de Coastă Olbia și polițiștii care l-au căutat pe românul nostru pe tot vasul, cu câini special antrenați. De Tony Nicolae încă nici urmă! Continuă căutările pe mare, cu bărcile de patrulare și cu elicopterul.

Potrivit anchetatorilor, s-ar putea să fi decis în mod deliberat să-și piardă urmele, dar alte piste nu sunt excluse. Cine l-a văzut în ultimele zile este rugat să sune la 112 (carabinieri) sau la 113 (poliție).