Mister în Italia privind moartea unui bărbat moldovean. Crimă sau sinucidere?

Ruslan Donca, un muncitor moldovean în vârstă de 44 de ani, a fost găsit mort în Italia, în urma unui incident tragic care a lăsat familia sa într-o stare de profundă durere. Nu se știe încă dacă bărbatul a fost ucis sau s-a sinucis, relatează Tuscia web.

Tragedia a avut loc în noaptea dintre marți și miercuri, 3 ianuarie, în apartamentul său din Viterbo, unde lucra ca muncitor.

Bărbatul moldovean a decedat la Spitalul Belcolle din Viterbo, unde a fost adus în stare critică, cu o rană gravă cauzată de un cuțit în abdomen și pierzând mult sânge.

Ruslan Donca
Ruslan Donca. Sursa foto: Viterbo Today

Alerta a fost dată de cei trei colegi de apartament, tot muncitori moldoveni, care sunt acum investigați de poliție, fiind singurii prezenți în casă la momentul incidentului.

Potrivit celor relatate de colegii de apartament, Ruslan Donca s-ar fi închis în baie și și-a provocat el însuși rănile. Ipoteza este susținută de mărturia unor oameni care l-au cunoscut și care spun că  „încercase deja să-și ia viața în Moldova”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Familia sa din Moldova se confruntă acum cu dificultatea financiară de a repatria corpul, costurile totale ajungând la aproximativ 4.000 de euro.

Rudele au făcut un apel către concetățenii și prietenii lui Ruslan pentru donații financiare, exprimându-și recunoștința pentru orice ajutor.

Investigațiile privind circumstanțele morții lui Ruslan Donca continuă

Polițiștii și procurorul Flavio Serracchiani investighează faptele, cu un dosar deschis pentru omor voluntar împotriva unor persoane necunoscute.

Autopsia programată săptămâna viitoare este așteptată să ofere mai multe detalii.

@rotalianul