Moare în Italia într-un grav accident. Motociclist român plâns de soție, de rude și prieteni

Grav accident în nordul Italiei în după amiaza zilei de ieri, 7 august, când un motociclist român s-a ciocnit cu un camion pe via Piovese din Legnaro, în provincia Padova din nordul țării. Bărbatul român a decedat în urma rănilor grave suferite.

Nicolae Țoiu avea 49 de ani, era originar din Târgoviște dar trăia de mulți ani în Italia, la Stanga, în via Don Giovanni Verità.

Conaționalul nostru se deplasa ieri după amiază în direcția localității Legnaro, când, din cauze nu tocmai clare, s-a izbit frontal de un camion care circula pe sens opus, spre Padova. Din primele reconstituiri ale poliției rutiere, nu se exclude o depășire imprudentă a motociclistului român, scrie Il Gazzettino.

„Nu mai pot, sunt disperată, el nu mai este…” sunt cuvintele gâtuite de plâns ale soției sale, pentru jurnaliștii de la sursa sus citată. Numeroase mesaje de adio pe pagina Facebook a românului nostru: „Este greu de crezut, dar îmi voi aminti întotdeauna de zâmbetul tău. Odihnește-te acum unchiule, ne vei lipsi atât de mult!”