Bărbat italian moare în timp ce vorbea la telefon cu soția sa din România

Clipa fatală l-a găsit în timp ce se afla la telefon cu femeia iubită, care se afla în România de câteva zile. Patrizio Chiaverini din Viareggio (Toscana), era bolnav de ceva vreme și timp de câțiva ani a luptat cu toată puterea lui ca să reziste împotriva bolii, scrie Il Tirreno.

Soția sa, originară din România, era plecată în țară pentru câteva zile. Un schimb de urări de noapte bună, apoi vocea bărbatului care se oprește brusc, telefonul care îi cade din mână, vocea femeii îngrijorate care nu mai primește răspuns. Aceasta l-a sunat imediat pe fiul lor prezent în casă împreună cu tatăl său, dar într-o altă cameră și care nu și-a dat seama de ce se întâmpla. Când tânărul a sărit în ajutorul tatălui său, pentru acesta nu mai era nimic de făcut.

Carabinierii și personalul sanitar de la 118 s-au prezentat imediat în jur de miezul nopții și au constatat decesul bărbatului din cauze naturale, apoi trupul neînsuflețit a fost lăsat în casă împreună cu fiul decedatului.

Ieri dimineață, duminică, 15 aprilie, la ușă s-a prezentat medicul de familie dar care a chemat pompierii după ce sunase insistent dar nu primisese nici un răspuns. Înăuntru, l-au găsit pe tânărul epuizat de șocul provocat de moartea tatălui său și trupul bărbatului, așa cum rămăsese lăsat de cei de la 118 în noaptea precedentă.

Distribuie acest articol