Moarte absurdă în Italia. Un bărbat s-a împiedicat de ușa mașinii de spălat vase și a căzut peste un cuțit

Un eveniment tragic a avut loc în seara de marți, 19 septembrie 2023, în Torre d’Isola, provincia Pavia din Lombardia.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident nefericit, după ce s-a împiedicat de ușa deschisă a mașinii de spălat vase, a căzut și un cuțit i s-a înfipt în picior, tăindu-i artera femurală.

Rudele bărbatului au dat alarma după ce nu mai reușeau să intre în contact cu acesta, relatează Prima Pavia.

În jurul orei 21:00, la adresa respectivă s-a prezentat inclusiv personalul medical de urgență de la 118, care nu a putut face altceva decât să constate decesul victimei.

Din informațiile relatate de sursa citată, se pare că pensionarul a căzut după ce s-a împiedicat de ușa deschisă a mașinii de spălat vase, lovindu-se de coșul cu tacâmuri din interior.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din nefericire, un cuțit s-a înfipt în piciorul său, secționându-i artera femurală, o zonă vitală. Bărbatul a sângerat masiv, ceea ce a condus la decesul său rapid.

„O tăietură accidentală, dar care s-a produs într-o zonă extrem de sensibilă a corpului. Bărbatul, care era pensionar și locuia de unul singur, a murit într-un timp foarte scurt, în urma hemoragiei”, au declarat autoritățile prezente la fața locului.

După ce s-a constatat că a fost vorba despre un tragic accident casnic, autoritățile judiciare nu au considerat necesară efectuarea unei autopsii.

Artera femurală este una dintre cele mai mari și mai importante artere din corp, fiind principalul vas de sânge care furnizează oxigen membrelor inferioare.

Având în vedere calibrul și debitul mare de sânge al arterei femurale, o tăiere sau lezare a acesteia poate cauza o hemoragie rapidă și masivă.

Dacă hemoragia nu este controlată într-un timp foarte scurt, pacientul poate deceda din cauza pierderii masive de sânge.