Moarte absurdă pentru un tânăr din Italia. S-a înecat cu o bucată de pizza și a murit în fața părinților

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit sufocat în timp ce mânca o felie de pizza. Tragedia a avut loc luni seară, 27 martie, în localitatea Aquino, din provincia Frosinone (Lazio). În câteva clipe a încetat să mai respire și inima i s-a oprit. Totul s-a petrecut în fața părinților săi, relatează Il Mattino.

Tânărul, de naționalitate chineză, servea cina împreună cu părinții și mânca o felie de pizza când s-a înecat cu o îmbucătură care i-a blocat căile respiratorii. Și-a dus repede mâinile la gât și fața i s-a învinețit.

Momente de panică în familie care s-au soldat cu un rezultat dramatic, bărbatul a leșinat în fața ochilor părinților și a murit.

Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, în câteva minute a încetat să mai respire și inima i s-a oprit.

Cadrele medicale de la 118 care au ajuns la fața locului în scurt timp au constatat decesul bărbatului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La casa familiei de comercianți chinezi au sosit și carabinierii din Pontecorvo. Militarii au luat declarațiile părinților și au reconstituit dinamica celor întâmplate. Odată efectuate verificările, cadavrul a fost transferat la morgă.