Moarte cruntă pentru fiica unui român din Italia. Beatrice s-a stins din viață la numai 20 de ani

O tragedie fără seamăn s-a abătut în aceste zile asupra familiei unui bărbat român din Roma, fiica sa în vârstă de 20 de ani pierzându-și viața într-un tragic accident rutier. Împreună cu ea a decedat prietena sa cea mai bună, în vârstă de 22 de ani.

Beatrice Funariu, care locuia în cartierul roman Torrevecchia, era fiica unui român din zona Făgărașului stabilit în Italia de foarte mulți ani, ne-a declarat un apropiat de-al familiei.

Beatrice (pentru prieteni „Cice”) și Giorgia Asia Anzuini erau de nedespărțit, menționează Corriere della Sera.

Două prietene apropiate, după cum se poate vedea din profilurile de pe rețelele de socializare. Multe fotografii cu ele împreună, două fete vesele, frumoase, foarte tinere, cu o viață înainte. Beatrice în vârstă de 20 de ani, iar Giorgia, rezidentă la Orte și studentă la Universitatea Roma Tre, în vârstă de 22 de ani. Au murit în noaptea de duminică spre luni, 11 iulie, în jurul orei 3.30.

Beatrice Funariu și Giorgia Asia Anzuini

Cele două tinere se aflau într-un autoturism Citroen C3 care se îndrepta spre Via Salaria, când mașina lor a ajuns brusc pe banda opusă exact când un autoturism Alfa Romeo Stelvio, condus de un cunoscut regizor italian în vârstă de 54 de ani, se apropia cu viteză.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Motivul pentru care mașina fetelor a pierdut direcția de mers nu este cunoscut încă, cert este că impactul care a avut loc în via del Foro Italico 605, în apropiere de via della Moschea, a fost unul dramatic. După impact, mașina fetelor a lovit de două ori un zid înainte de a se răsturna.

Anchetatorii bănuiesc că tânăra care se afla la volan ar fi ațipit pentru o clipă sau poate a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

La fața locului au intervenit echipajele sanitare de la 118, pompierii și Poliția municipală. Din nefericire pentru cele două tinere nu mai era nimic de făcut, rănile suferite au fost mult prea grave pentru a le lăsa vreo șansă de supraviețuire.

Cele două mașini implicate în accident au fost sechestrate de autorități. Regizorul italian implicat în accident este Carmine Elia, care a regizat unele episoade din serialul „Don Matteo”, apoi „Nati ieri”, „Ho sposato uno sbirro”, „Il mare fuori” și „Sopravvissuti”. El a fost internat în stare gravă la Spitalul Gemelli din Roma, dar viața sa nu este în pericol.