Moarte cruntă pentru un român din Italia, călcat de mai multe mașini și făcut bucăți

Un român în vârstă de 43 de ani, rezident la Montalto di Castro, provincia Viterbo (Lazio), a avut parte de o moarte groaznică.

Lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea șoselei, în seara târzie de duminică, 22 ianuarie, a fost aruncat pe celălalt sens de mers al străzii și peste trupul lui au trecut mai multe autovehicule. Cadavrul a fost făcut bucăți și era de nerecunoscut, relatează Corriere della Sera.

Primul șofer care l-a lovit a fugit de la locul accidentului. El s-a predat mai târziu la carabinieri. Este un bărbat în vârstă de 58 de ani din Civitavecchia. „Am crezut că am lovit un animal”, a spus pentru a justifica faptul că a fugit de la locul accidentului.

S-a întâmplat la km 113 al șoselei numită „Aurelia”, la intersecția cu centrala Enel din Montalto di Castro

Bărbatul român, un angajat al unei firme de construcții, se întâlnise cu prietenii săi și se întorcea spre casă. O mașină l-a acroșat și l-a aruncat pe banda opusă, apoi peste trupul lui a trecut un număr mare de autovehicule.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cadavrul, făcut bucăți și de nerecunoscut, a fost observat în zorii zilei de 23 ianuarie de unii șoferi care i-au avertizat pe carabinieri.

Totul s-a lămurit când bărbatul care conducea mașina care l-a lovit mai întâi pe român, s-a predat Companiei de Carabinieri din Civitavecchia. „Credeam că am lovit un animal – a spus el – era întuneric și nu mi-am dat seama că era un om.”

Șoferul se află acum la dispoziția autorității judiciare.

La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din Montalto di Castro, pompierii din Tarquinia și operatorii sanitari de la 118, care nu au putut face altceva decât să recupereze rămășițele umane împrăștiate pe stradă.

Carabinierii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate dinamica groaznicului accident.

Distribuie acest articol