Moarte cumplită pentru o bătrână din Italia, s-a sinucis închizându-se în congelator

O pensionară în vârstă de 78 de ani, din Morrovale, provincia Macerata (Marche), s-a sinucis închizându-se în congelatorul din apartamentul său, informează Il Mattino.

Femeia suferea cumplit după soțul ei care decedase cu doi ani în urmă și cu ocazia Crăciunului tristețea i s-a accentuat în mod dramatic.

Locuia de una singură, dar le avea în apropiere pe fiicele sale care o vizitau în mod regulat. Totuși, se pare că nu a fost de ajuns pentru bătrâna care de doi ani își jelea soțul, iar acum, în perioada sărbătorilor, tristețea i s-a accentuat și mai tare.

În seara zilei de 27 decembrie, una dintre fiice a mers la domiciliul mamei sale, așa cum făcea în fiecare zi de marți a săptămânii. Bătrâna nu i-a răspuns la ușă și femeia a intrat în casă cu cheia pe care o avea mereu cu ea.

În interior nu se afla nimeni, dar după câteva minute de căutări, a găsit-o pe mama sa fără viață, în lada frigorifică. În casă a mai găsit și o scrisoare de adio pe care bătrâna a scris-o înainte de a recurge la tragicul gest.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fiica a sunat imediat la ambulanță. Personalul sanitar nu a putut face altceva decât să constate decesul victimei.

Având în vedere modalitățile particulare în care femeia a decis să-și pună capăt existenței, au fost atenționați și carabinierii postului local. Nu a existat însă niciun dubiu cu privire la faptul că pensionara s-a sinucis.

Conform verificărilor făcute de carabinierii, bătrâna nu reușise să treacă peste durerea dispariției soțului său.

Anul trecut fiicele sale reușiseră să o convingă să petreacă Crăciunul împreună, dar în acest an femeia a insistat că vrea să rămână singură de sărbători. Nimeni nu și-ar fi putut imagina ce avea de gând să facă.

Cadavrul a fost dus la morga spitalului din Civitanova, apoi va fi restituit membrilor familiei pentru înmormântare.