Moarte fulgerătoare în Italia pentru un român de 25 de ani, lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea străzii

Un tragic accident mortal a avut loc în dimineața de duminică, 10 decembrie, de-a lungul șoselei care leagă localitățile San Nicolò și Noce (provincia Piacenza). Un tânăr român în vârstă de 25 de ani a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06:00. Tânărul mergea pe jos, pe marginea șoselei, când a fost lovit de un autoturism, informează Il Piacenza.

- Continuarea după publicitate -

Impactul a fost unul deosebit de puternic, românul a fost aruncat mai întâi pe parbrizul mașinii, spărgându-l și apoi a fost izbit la pământ.

Toate încercările personalului sanitar de a-l readuce la viață au fost în zadar. Leziunile suferite au fost prea grave, iar medicul a fost nevoit să îl declare decedat.

La fața locului au sosit ambulanța de la 118, voluntarii Crucii Roșii San Nicolò și Poliția Rutieră, care au închis tronsonul de drum în zona accidentului pentru a permite Poliției Științifice (RIS) să efectueze constatările.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cadavrul a fost transportat la morgă. Între timp, la fața locului au ajuns și polițiștii locali din Val Trebbia de Jos și Val Lauretta.

Șoferul mașinii a suferit răni ușoare, el a declarat că nu l-a observat la timp pe băiatul român, iar când l-a văzut nu a mai avut timp să-l evite.