Moarte fulgerătoare pentru un român din Italia. Costel a murit la locul de muncă în urma unui infarct

Un român în vârstă de numai 55 de ani a încetat din viață sâmbătă, 8 ianuarie, la Giulianello, provincia Latina (Lazio). Costel Andrei a murit în timp ce era la locul de muncă, în urma unui infarct. „Era un om special”, ne-a spus despre el o rudă a familiei îndurerate.

Probabil nu ne gândim niciodată la cât de fragilă este viața noastră și cum totul se poate termina de la clipă la alta. Înțelegem asta doar când se întâmplă cazuri ca cel al lui Costel Andrei.

Sâmbătă, Costel s-a prezentat la locul de muncă, o unitate de prelucrare a măslinelor din Giulianello.

În unitatea respectivă se aflau sâmbătă doar el și colegul său. Fiecare lucra în posturi diferite, nu se vedeau între ei, dar se auzeau. La un moment dat, colegul și-a dat seama că nu-l mai aude pe Costel de ceva timp și s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Bărbatul era căzut la pământ, fără suflare.

A fost chemată salvarea, iar personalul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul românului nostru, răpus de un arest cardiac. O moarte fulgerătoare, o viață sfârșită într-o clipă, o durere imensă pentru familia care a rămas în urma bărbatului român.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Costel Andrei era în Italia de foarte mulți ani, împreună cu soția, Tatiana și fiul Robert care tocmai a terminat facultatea.

Înmormântarea va avea loc marți, 11 ianuarie, la ora 9.30, la Velletri, regiunea Lazio.

„Împreună cu tine a zburat spre cer o bucată din inima noastră”, a scris soția lui pe Facebook.