Moarte în singurătate pentru o româncă din Italia, găsită fără viață în locuința sa

O femeie de naționalitate română, rezidentă în localitatea italiană Nusco din provincia Avellino, în regiunea Campania, a fost găsită fără viață în locuința sa, în cursul zilei de marți, 20 septembrie 2022.

Potrivit site-ului televiziunii Irpinia TV, conaționala noastră a murit în singurătate, la vârsta de 51 de ani, iar cei care au găsit trupul neînsuflețit al acesteia au fost pompierii.

Din informațiile relatate într-o postare pe pagina Facebook Il Provinciale reiese că cei care au alertat carabinierii, îngrijorați de soarta româncei, pe care nu o mai vedeau ieșind din casă de ceva timp, au fost vecinii ei.

Militarii au solicitat apoi intervenția pompierilor pentru a putea pătrunde în locuința femeii, aceasta fiind găsită fără viață în interior.

Parchetul din Avellino a deschis o anchetă pentru stabili cauza decesului. Femeia locuia singură, într-o casă situată pe via Pipi din Nusco, și nu sunt semne că ar fi victima unui act violent.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La numai câteva ore distanță, un alt deces asemănător a avut loc în aceeași provincie, dar de această dată pe via Campi din localitatea Monteforte Irpino.

Pompierii au fost solicitați să intervină la adresa respectivă pentru a deschide ușa casei unui italian de 63 de ani, care nu mai dădea rudelor niciun semn de viață de câteva zile.

Și în acest caz, pompierii l-au găsit pe bărbat prăbușit la podea, fără viață, decesul având loc în urmă cu câteva zile, conform constatărilor făcute de medicul legist.