Moarte misterioasă în Italia: corpul carbonizat al unei femei românce, găsit ars între trei anvelope de cauciuc

Corpul unei tinere femei românce, a cărui identitate autoritățile nu o dezvăluie, a fost găsit carbonizat la Modena, în Emilia-Romagna. Decesul a survenit în primele zile ale lunii septembrie iar trupul, ars complet, a fost descoperit sub forma unui schelet. Cercetările autorităților au dovedit că acesta aparține unei fete de origine română care practica, se pare, prostituția.

Trupul a fost găsit ars, așezat între trei anvelope de cauciuc, în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate.

Detaliile pe care le fac publice autoritățile în legătură cu acest caz sunt puține, o anchetă este în curs de desfășurare și investigațiile sunt rezervate. Femeia română a fost ucisă, conform declarațiilor experților de la Medicina Legală, în ziua de 1 sau 2 septembrie. Deși locuia în regiunea Veneto, a fost găsită moartă la Modena, unde nu se știe dacă a ajuns când încă era în viață sau trupul ei a fost transportat după moarte și aruncat în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Gazzetta di Modena relatează că ar exista un suspect care a fost în ultimele zile supus interogatoriilor și cercetărilor din partea poliției științifice (RIS)

Bărbatul, un italian din Savignano, provincia Forlì-Cesena, a fost interogat în ultimele zile de către poliție și i s-au recoltat o mulțime de probe cu scopul de a se căuta eventuale urme biologice sau orice constatare utilă pentru anchetă, referitoare la fata româncă sau la locul unde a fost găsit corpul carbonizat. Bărbatul este cercetat pentru omor agravat și distugere de cadavru.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Informațiile sunt încă prea fragmentare și nu formează pentru moment o poveste coerentă, declară investigatorii. Autoritățile sunt prudente în declarații până la elucidarea definitivă a cazului.