Moarte misterioasă în Italia, un deținut român a fost găsit fără viață în celula sa. Avea numai 26 de ani

Dorin Cosmin Tebuie, român în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mort  duminică dimineața, 26 martie, în celula sa din închisoarea Mammagialla din Viterbo. O moarte misterioasă, în condițiile în care tânărul nu suferea de nicio patologie.

Procurorul a deschis un dosar în cauză, iar autopsia, programată pentru astăzi, va clarifica cauzele morții, relatează Tuscia web.

Trupul neînsuflețit al tânărului, fără semne aparente de violență, a fost găsit pe patul din celula sa. Moartea pare să fi avut loc în somn. Sâmbătă, după cină, a adormit și nu s-a mai trezit niciodată.

Cu doar câteva ore mai devreme, vorbise la telefon cu membrii familiei cărora le spusese că este bine.

Cosmin-Tebuie-300x290
Dorin Cosmin Tebuie. Sursa foto: Tuscia Web

Dorin Cosmin Tebuie era rezident la Latina (Lazio) și se afla în închisoare unde executa o pedeapsă de 5 ani pentru infracțiunile de tâlhărie și incendiu comise în 2021 în Borgo Grappa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În 2021, bărbatul, împreună cu un alt inculpat, în vârstă de 28 de ani, fuseseră arestați de carabinieri, considerați responsabili pentru un jaf comis la data de 29 iulie a aceluiași an împotriva unui cetățean și pentru incendierea mașinii acestuia.

Victima, lovită cu o sticlă până la sânge, primise un prognostic de 30 de zile.