Moarte misterioasă pentru un român din Italia. Laurențiu a fost găsit înecat într-un canal de colectare a apei

Corpul neînsuflețit al unui bărbat român în vârstă de 44 de ani, Laurențiu Cristi Ciolacu, a fost găsit la Monfalcone, într-un canal de colectare a apei, informează Il Gazzettino.

Bărbatul dispăruse cu o zi înainte, iar corpul său a ieșit la suprafață într-un canal de colectare a apei din Monfalcone. Laurențiu Cristi Ciolacu locuia în Monfalcone (Friuli-Venezia Giulia) și era angajat al unei firme externe care lucrează și pentru Fincantieri. A fost găsit mort în jurul orei 17:00, miercuri, 20 iunie, lângă Via dei Bagni Nuova.

Din primele constatări ale medicului legal se pare că trupul conaționalului nostru era în apă de cel puțin 24 de ore. Nu sunt semne de violență vizibile pe corp și este exclusă și varianta sinuciderii. Laurențiu avea în buzunar telefonul mobil, portofelul cu 250 de euro pe care tocmai îi retrase de la un bancomat și documentele sale.

Nu este clar, încă, ce s-ar fi putut întâmpla. Ipoteza, în momentul de față, este cea a unei căderii accidentale, bărbatul s-ar fi simțit rău și ar fi alunecat în canal.

Poliția de Stat din Gorizia și Comisariatul din Monfalcone investighează cazul. La fața locului, pe lângă două vehicule de pompieri care au procedat la recuperarea corpului, s-au prezentat personalul medical de la 118 și carabinierii companiei din Monfalcone.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol