Moarte năpraznică pentru o femeie română din Italia. S-a aruncat în gol de pe marginea unei prăpăstii

O femeie de naționalitate română, A.M. 49 de ani, a murit ieri, 15 iulie, la Campli, provincia Teramo, în Abruzzo, după ce a căzut de pe o stâncă, de la o înălțime de aproximativ 10 metri, relatează primadanoi. Se presupune că femeia s-a sinucis.

Potrivit primelor reconstituiri făcute de poliția locală, femeia română locuia în localitatea Sant’Onofrio și de ieri dimineață era de negăsit. S-a constatat că pe la ora 12:00 românca s-a urcat pe balustrada de pe marginea prăpastiei împădurite de la marginea localității și s-a aruncat în gol.

Lucrurile femeii au fost găsite în propierea locului de unde s-a aruncat. Recuperarea trupului neînsuflețit a fost extrem de dificilă datorită terenului abrupt și împădurit.

Personalul medical care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața conaționalei noastre. Pompierul care a coborât în râpă și a ajuns primul la corpul femeii românce spune că era deja moartă în momentul când a fost găsită.

Ulterior, corpul a fost recuperat cu dificultate și transportat la morga Spitalului Mazzini din Teramo, unde a fost pus la dispoziția autorităților judiciare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol