Moarte tragică în Italia, la numai 20 de ani, pentru un român care s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr de 20 de ani, de naționalitate română și rezident în regiunea italiană Lombardia, și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut în jurul orei 05:00 din dimineața zilei de marți, 11 iunie 2024, pe autostrada A14 Bologna-Taranto, în apropierea ieșirii spre localitatea Faenza.

Conaționalul nostru conducea o mașină Volkswagen Polo de culoare neagră și se îndrepta spre Bologna când, din motive în fază de investigare de către Poliția Rutieră, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil.

Mașina a trecut prin parapeții de protecție și s-a izbit violent de un stâlp de susținere a unui indicator rutier.

Impactul a fost extrem de puternic, iar vehiculul s-a răsturnat. Ceilalți participanți la trafic au alertat imediat serviciile de urgență.

La fața locului au sosit rapid echipaje de la Poliția Rutieră din Forlì, pompierii din Faenza și personalul medical cu ambulanța.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din nefericire, leziunile suferite de tânărul român au fost prea grave, iar echipa medicală nu a putut face altceva decât să constate decesul acestuia.

Operațiunile de extragere a trupului neînsuflețit au fost îngreunate de poziția dificilă a mașinii, răsturnată pe stâlpii de susținere ai indicatorului.

Restabilirea siguranței pe tronsonul afectat a durat aproximativ două ore, dar nu au fost înregistrate probleme majore de trafic în timpul intervențiilor.

Poliția Rutieră din Forlì investighează în continuare circumstanțele exacte ale accidentului.

Nu este clar încă dacă acesta a fost provocat de o defecțiune mecanică, un posibil episod de natură medicală sau un moment de oboseală al conducătorului auto.

În accident nu au fost implicate alte vehicule.