Moarte tragică pentru o româncă din Italia provocată de un șofer care circula pe contrasens pe autostradă

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 09:00 din această dimineață de sâmbătă, 5 februarie 2022, pe autostrada A4 din Italia, între localitățile Monfalcone și Duino din provincia Gorizia, în direcția spre Trieste, unde o îngrijitoare de naționalitate română a murit carbonizată în urma unui impact cu o altă mașină care circula pe contrasens.

Fotografie făcută de un șofer după ce mașina româncei a luat foc. Foto: triestecaffe.it

Potrivit ziarului Corriere della Sera, accidentul a fost provocat de un autoturism care a intrat pe autostrada A4 pe contrasens, din motive în fază de investigare încă, și s-a lovit frontal cu o altă mașină, aceasta din urmă fiind condusă de o femeie de naționalitate română.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, mașina conaționalei noastre a luat foc, iar femeia a murit carbonizată. Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei.

Mașina româncei care a murit carbonizată în urma tragicului accident. Foto: triestecaffe.it

Șoferul ce circula pe contrasens, care din surse neoficiale ar fi un bărbat originar din Koper, Slovenia, a abandonat mașina la locul accidentului și a fugit pe jos de-a lungul autostrăzii.

Polițiștii l-au găsit apoi pe șoferul sloven la circa un kilometru distanță de locul accidentului, în stare de confuzie și cu răni ușoare. Acesta a fost transportat la spitalul din Gorizia pentru a primi îngrijiri medicale și este păzit de forțele de ordine.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Paraschiva Huțu, 56 de ani, victima accidentului din această dimineață de pe A4 din Italia. Foto: triesteprima.it

Din informațiile relatate de Treviso Today reiese că femeia moartă în dramaticul accident din această dimineață se numea Paraschiva Huțu, avea 56 de ani, era rezidentă în localitatea San Biagio di Callalta, provincia Treviso din Veneto, și lucra ca badantă.