Moarte absurdă în Italia pentru un moldovean, ucis după ce a coborât din mașină pentru a verifica o defecțiune

Un bărbat moldovean a suferit o moarte absurdă în Italia, în jurul orei 22:00 din seara zilei de sâmbătă, 12 noiembrie 2022, după ce a fost grav accidentat de o mașină pe Strada Statală 148, supranumită „Pontina”, pe teritoriul localității Aprilia din provincia Latina, în Lazio.

Victima tocmai coborâse din mașina sa, după ce a tras pe dreapta din cauza unei defecțiuni, când a fost lovită în plin de un alt autoturism condus de o femeie de 48 de ani.

Potrivit presei locale, bărbatul decedat se numea Stepan Galatan, cetățean moldovean în vârstă de 51 de ani care era rezident în Aprilia și lucra pentru o firmă de transport din localitate denumită Seminara S.r.l. De asemenea, el lasă în urma sa doi copii, din fotografiile de pe profilul său Facebook reieșind că ar fi vorba de două fete.

Stepan Galatan, 51 de ani, mort în Italia, ucis de o mașină. Sursă foto: Facebook/stepan.galatan.33

„O persoană minunată, lucra la noi de ani de zile cu un devotament extrem. O mare pierdere pentru noi, atât din punct de vedere uman, cât și în ce privește munca”, a declarat Paoloa Seminara, patronul firmei de transport.

Din primele informații reiese că autoturismul condus de Stepan Galatan, un Citreon C1, a suferit o avarie în timp ce se deplasa pe Pontina, iar când se afla în dreptul kilometrului 48 a tras pe dreapta pentru a efectua unele verificări.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Mașina Citroen condusă de bărbatul moldovean. Foto: latinaoggi.eu

În ciuda faptului că bărbatul moldovean aprinsese luminile de avarie însă, o femeie care conducea un Citroen C3 l-a lovit cu mașina pe acesta în plin, provocându-i răni foarte grave.

Mașina Citroen C3 care a provocat tragedia. Foto: latinaoggi.eu

Șoferița de 48 de ani s-a oprit imediat și a sunat la 118 pentru a solicita o ambulanță, dar paramedicii sosiți la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a salva viața cetățeanului moldovean.

La fața locului au sosit ulterior și carabinierii din Aprilia pentru investigațiile de rigoare, iar acea porțiune din Pontina a fost închisă pentru mai bine de o oră, traficul fiind deviat prin via Mascagni.