Moartea dramatică a unui român din Italia. Ucis în fața soției sale rănită și ea în zona capului

Un cetățean român în vârstă de 46 de ani a fost lovit mortal în seara zilei de miercuri, 13 mai, la Bari, în Puglia, de un bărbat căutat acum de autorități. Victima se numea Vasile Mihalcea și a fost ucis în fața soției sale care a fost și ea rănită de agresor, informează Il Quotidiano Italiano.

Cei doi români locuiau într-o casă părăsită din cartierul Carbonara, situat la periferia orașului Bari. Cea care a anunțat carabinierii a fost chiar soția bărbatului român.

Ajunși la fața locului, militarii au găsit cadavrul bărbatului și pe femeia care avea o rană ușoară în zona capului. Aceasta a declarat că a asistat la moartea soțului său după ce un bărbat de origine bulgară, invitat de ei la cină, l-a lovit de mai multe ori cu o rangă de fier. Crima ar fi avut loc câteva ore înainte ca autoritățile să fie chemate la fața locului. Femeia a mai precizat că bărbatul bulgar era sub influența alcoolului.

Carabinierii, coordonați de procurorul Giuseppe Dentamaro, cercetează împrejurările în care conaționalul nostru și-a pierdut viața și dacă versiunea femeii este adevărată.

Cuplul de români trăiau în condiții de mizerie extremă, carabinierii au declarat că în interiorul casei, care este aproape o ruină, mișunau șobolanii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La locul crimei au fost prezenți și agenții de la Secția de investigații științifice a Comandamentului provincial.

@rotalianul