Moartea misterioasă a unui român din străinătate: „Au spus că l-a ucis o femeie, cu un ciocan”

Cristian, un tânăr român în vârstă de 36 de ani, a murit în condiții suspecte în Spania, lăsând în urmă părinți devastați de durere și întrebări fără răspuns.

Tânărul, care a plecat în Spania acum 14 ani pentru a munci și a trimite bani acasă, nu s-a mai întors în România de aproape un deceniu.

Părinții săi, Mihai și Maria, care nu l-au mai văzut de 9 ani decât în apeluri video, sperau să-l revadă curând în realitate.

photo_2023-11-28_19-53-13

Însă, aceste speranțe s-au năruit în momentul în care au primit vestea decesului fiului lor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-o declarație emoționantă pentru Acces Direct, Mihai, tatăl lui Cristian, a spus că ultima conversație cu fiul său a avut loc prin apel video pe data de 9 august.

De atunci nu a mai știut nimic de el, până la aflarea veștii tragice, comunicată de fiica lor, care a fost contactată de Magda, fosta concubină a lui Cristian.

Tatăl a povestit că, potrivit informațiilor primite, Cristian ar fi fost ucis de o femeie originară din Brazilia

Mioara, sora lui Cristian, a povestit că a aflat de la fosta concubină a fratelui său că acesta ar fi fost ucis cu un ciocan de către o femeie.

„M-a sunat fosta concubină a lui Cristian și mi-a spus că a fost omorât de o femeie, cu un ciocan. Nu știm concret unde s-a întâmplat. Nu știm absolut nimic”, a spus sora bărbatului ucis.

Detalii suplimentare despre locul și circumstanțele exacte ale incidentului nu sunt încă disponibile.

De asemenea, s-a menționat că femeia suspectată de uciderea lui Cristian avea antecedente penale și era consumatoare de substanțe ilegale.

Cu toate acestea, circumstanțele exacte ale morții rămân neclare, dar între timp autoritățile au permis repatrierea trupului.

Părinții, care s-au îndatorat de bani pentru a aduce trupul neînsuflețit al fiului lor în România, caută răspunsuri pentru a înțelege circumstanțele misterioase care au dus la moartea lui Cristian.

„Suntem îndurerați, traumatizați, suntem îndatorați la oameni că l-am adus în țară pe cont propriu. Ne-am împrumutat de bani de la oameni”, a spus tatăl tânărului.