Moartea subită a unui tânăr român din Italia. A ieșit dintr-un bar, a căzut la pământ și a murit în câteva clipe

Un român cu vârsta de aproximativ 30 de ani a murit în seara zilei de luni, 4 noiembrie, la Castel di Lama, în provincia Ascoli Piceno din Marche, imediat după ce a ieșit dintr-un bar, scrie Il Resto del Carlino. Bărbatul a început brusc să se simtă rău, s-a ghemuit deodată la pământ și a murit sub ochii celor prezenți care nu i-au putut fi de niciun ajutor.

Tragedia a avut loc în fața barului de la benzinăria Tamoil (Villa Sant’Antonio). Tânărul român a intrat, și-a comandat ceva de băut, dar când a ieșit a căzut la pământ fără viață. Cei prezenți au chemat imediat ambulanța de la 118. Ajuns în scurt timp, personalul sanitar nu a putut decât să constate decesul.

O moarte subită, a cărei cauză rămâne deocamdată necunoscută.

Tânărul român, căsătorit și tatăl unui copilaș, în ultimele zile nu s-a simțit prea bine, el a suferit de o tuse severă, au declarat membrii familiei sale. Nimeni și nimic nu putea lăsa de înțeles însă că situația ar fi fost atât de gravă.

Procuratura a ordonat reținerea trupului neînsuflețit al conaționalului nostru în vederea efectuării probabil în această dimineață a autopsiei, care va clarifica ce anume a dus la decesul bărbatului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI