Modena – bărbat român salvează viața unei femei italiene înjunghiată de fostul concubin și blochează criminalul în fuga sa

Momente tragice în fața trecătorilor care au asistat neputincioși la o scenă îngrozitoare care a avut loc în via Monteombraro din localitatea Zocca, provincia Modena, unde un bărbat italian de 50 de ani și-a înjunghiat în gât fosta concubină, și ea de cetățenie italiană.

Printre acești trecători se afla, însă, și un bărbat român pe nume Ștefan Binu care fără prea multe ezitări a oferit primul ajutor femeii italiene înjunghiate cu un cuțit tip briceag de fostul concubin, îngrijindu-i rana și împiedicând sângerarea excesivă până la sosirea ambulanței.

Mai mult, relatează site-u TRC.tv, Ștefan Binu a blocat bărbatul italian, pe nume Alessandro Turrelli, care tocmai își înjunghiase în gât fosta parteneră, în timp ce acesta se pregătea să fugă cu mașina de la fața locului, fiind urcat deja în automobil și pornind motorul.

Femeia italiană, Luisa Veronesi, în vârstă de 47 de ani, a fost transportată de urgență cu elicopterul la spitalul Maggiore din Bologna unde a fost operată și se află în afara oricărui pericol, datorită și intervenției eroice a conaționalului nostru.

Ștefan Binu este rezident de mulți ani în localitatea Monteombraro unde locuiește cu soția și fii săi, relatează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alessandro Turelli a fost arestat imediat de carabinieri, în egală măsură datorită intervenției bărbatului român, și a fost închis în penitenciarul Sant’Anna din Modena.

Se pare că Turelli și fosta sa concubină, Luisa Veronesi, s-au certat din cauza custodiei asupra fiului lor în vârstă de 4 ani și nu era prima ceartă între cei doi. Femeia l-ar fi denunțat deja la carabinieri pe bărbat în trecut dar se pare că aceștia nu au făcut nimic pentru a împiedica să se ajungă la o astfel de situație.

Turelli se pare că a venise însoțit de sora sa pentru a lua copilul de la fosta sa parteneră iar copilul a asistat la îngrozitoarea scenă de înjunghiere care a avut loc între părinții săi.