Un moldovean a câștigat în Italia 5 milioane de euro cu un loz răzuibil

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, originar din Republica Moldova, a câștigat cinci milioane de euro după ce a cumpărat un loz răzuibil, în valoare de 20 de euro, într-o tutungerie din localitatea Quarto Inferiore, provincia Bologna din Emilia-Romagna.

S-a întâmplat la tutungeria Rosso Blu, din Quarto Inferiore, al cărei proprietar se numește Dino Zuppiroli, în vârstă de 48 de ani, informează Corriere di Bologna. Moldoveanul a cumpărat lozul și l-a răzuit în interiorul tutungeriei.

„Ce fac dacă am câștigat? Cum îmi iau banii?”, l-a întrebat el pe Zuppiroli abia a terminat de răzuit.

„Dacă ai câștigat sub 500 de euro ți-i dau eu, de aici”, i-a răspuns italianul.

„Nu, mai mult”, a spus moldoveanul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Până la 10.000 de euro ți-i virează imediat în cont”, a continuat Zuppiroli.

„Nu, și mai mult”, a fost replica bărbatului moldovean care atunci i-a arătat vânzătorului, cu mâinile care îi tremurau de emoție, lozul cu care tocmai câștigase 5 milioane de euro!

În acest caz, câștigătorul a avut la dispoziție 15 zile pentru a se prezenta la bancă. Era duminică după-amiază, iar banca era închisă. Moldoveanul, așadar, a păstrat lozul norocos toată noaptea, înainte de a putea începe procedurile de acreditare.

„Nu era un jucător pasionat – a spus proprietarul tutungeriei despre el – lua numai câte un loz din când în când. După ce a câștigat a mai stat prin sat încă vreo zece zile, apoi a plecat. Moldoveanul norocos a mai trecut pe la tutungerie „în timp ce își aștepta suma de bani. A venit cu prietena lui să mă salute. Apoi bănuiesc că a plecat”, a mai spus Zuppiroli râzând.

La tutungeria respectivă, în ultimii zece ani s-au mai înregistrat trei câștiguri de ordinul milioanelor. „Acum șase ani un client a câștigat două milioane, vara aceasta alte două milioane, iar acum cinci”, a confirmat Dino Zuppiroli.